Hercertificering GHOR opnieuw een feit!

Dinsdag, 9 oktober, was een mooie dag voor de GHOR die 24/7 de geneeskundige hulpverlening verzorgt in onze regio. Deze dag stond namelijk in het teken van de hercertificering voor het keurmerk van Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, ofwel het HKZ-keurmerk. Het resultaat mocht er zijn: om 17.00 uur concludeerde de externe auditor dat GHOR Zeeland ook dit jaar weer in aanmerking komt voor hercertificering.

GHOR Zeeland behoudt hiermee het HKZ- keurmerk dat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar.

HKZ-keurmerk
Om dit HKZ-keurmerk te verkrijgen, moet er gewerkt worden volgens bepaalde kwaliteitsnormen. Deze HKZ-normen hebben betrekking op zowel de kwaliteit van het zorgproces als op de organisatorische kwaliteit. GHOR Zeeland werkt volgens deze kwaliteitsnormen en beoogt voortdurend en systematisch haar hulpverlening te verbeteren. De GHOR en andere instellingen binnen de zorgsector worden jaarlijks beoordeeld om het HKZ-keurmerk te behouden.

HKZ logo met duim