Nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van GHOR Zeeland over de veiligheid en gevaren in Zeeland. Wilt u eens praktijkverhalen lezen over het werk van de GHOR? Onze medewerkers vertellen het u hier.

Witte Kruis ambulance

Grote oefening Scalda Goes

22 mei 2019

Op zaterdagmorgen 25 mei houden hulpdiensten tussen 8.30 en 11.00 uur een oefening bij Scalda, locatie Bessestraat 4 te Goes. De hulpverleners oefenen de ‘pre-hospitale fase’ van een realistisch grootschalig incident met veel gewonden.

Lees meer
Ambulance

Ziekenhuis in Terneuzen winnaar Ziekenhuis Top 100

9 november 2018

De Ziekenhuis Top 100 (2018) kent twee winnaars. Eén daarvan is het ziekenhuis ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen in Terneuzen. Zij staat op positie 1 in de categorie algemeen- of streekziekenhuis met een eindscore van 91.41%.

Lees meer
HKZ logo met duim

Hercertificering GHOR opnieuw een feit!

10 oktober 2018

Dinsdag, 9 oktober, was een mooie dag voor GHOR Zeeland. Deze dag stond namelijk in het teken van de hercertificering voor het keurmerk van Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het resultaat: ook dit jaar verdient de GHOR het HKZ-keurmerk.

Lees meer
Luchtfoto industriegebied

Hulpverlening oefent bij chemisch bedrijf in Terneuzen

14 juni 2018

ICL-IP in Terneuzen is vandaag, 14 juni 2018, het decor van een grootschalige oefening waaraan diverse hulpverleningsinstanties en scholieren meedoen.

Lees meer